Filosofie


“…..Uiteindelijk gaat het om de ontmoeting, om de verbinding tussen mensen, een ontmoeting die ten dienste staat van het versterken van onze autonomie, van de ontwikkeling van persoonlijk leiderschap, …..”.

Tijdens mijn werk als rector en nu als coach/trainer ervaar ik steeds weer dat het faciliteren van de werkelijke ontmoeting de basis is onder coaching en (team)trainingen.
Een ontmoeting waarbij ik geïnteresseerd ben in wat je bezighoudt, in jouw vragen en drijfveren en je achterliggende overtuigingen. Maar ook door het creëren van een veilige omgeving, weg te blijven van een oordeel, door de bereidheid persoonlijke ervaringen in te brengen en door soms de confrontatie niet te schuwen.

Coaching gericht op het versterken van persoonlijk leiderschap en het handelen als autonoom persoon. Ieder mens wil uiteindelijk, ongeacht zijn plek of functie, van betekenis zijn binnen zijn gezin (van herkomst), zijn werk, zijn sociale context. En ieder mens heeft daarbij het vermogen om zich te ontwikkelen.

Lees verder