Martin Hulsen

In de 38 jaar dat ik werkzaam was in het onderwijs als leraar geschiedenis, conrector onderwijs en de laatste 13 jaar als rector van een brede scholengemeenschap, heb ik steeds ervaren dat het samen creëren en nadenken over hetgeen ons bezighoudt mij het meest motiveerde. Ik heb daarbij eveneens ervaren dat de kracht van verbinden, de werkelijke ontmoeting essentieel is. Dat verklaart mijn keuze om mij, na mijn rectoraat, te richten op coachen. Ik doe dat met heel veel plezier.

Na de lerarenopleiding, studeerde ik onderwijskunde in Nijmegen. Gedurende mijn werk als leidinggevende volgde ik verschillende opleidingen op het gebied van coaching (coach practitioner) en begeleiding, Transactionele Analyse, Human Dynamics en Strategisch Coachen.

Sinds augustus 2015 werk ik zelfstandig: Martin Hulsen, Coaching, Advies en Ondersteuning. Mijn ruime ervaring als leidinggevende, gecombineerd met mijn kennis en vaardigheden met betrekking tot coaching en (team)training én mijn passie voor mooi onderwijs, maken mij tot een betrokken coach voor (startende) leidinggevenden en trainer voor teams in het onderwijs.

Lees verder