Leiderschapsontwikkeling


Natuurlijk hebben we na de zesdaagse over leiderschap de deelnemers gevraagd om hun ervaringen en waardering met betrekking tot de oriëntatie op leiderschap en zingeving te delen. Ze hebben dat alle drie met veel toewijding gedaan en gaven aan dat hun volledige terugblik beschikbaar is voor eenieder die geïnteresseerd is in dit traject. In dat geval kun je via de mail contact met hen opnemen. Voor een volledige referentie: Zie de bijgevoegde folder op mijn site. Hieronder enkele citaten.

“…..Zes dagen Italië heeft mij rust gebracht. Een andere rust dan de rust van ‘uitgerust’. Mijn verwachtingen zijn overtroffen met deze complete onderdompeling, bezinning en verdieping…..”.

“…..Ik heb in zes intensieve dagen veel geleerd, over mijzelf en van de anderen. Het interview door beide coaches vooraf, maakt dat er vertrouwen is dat jouw vraag volle aandacht krijgt in het programma. Kortom: deze reis is een aanrader voor iedereen die zich wil bezinnen op de bedoeling in zijn of haar functioneren…..”.

Wim Beerkens, Afdelingsleider vwo 5/6 en domeinteamleider Mens en Natuur, (w.beerkens@nsg-groenewoud.nl)